Ma 2017. november 20., hétfő, Jolán napja van. Holnap Olivér napja lesz. Boldog névnapot kívánunk!

Hírlevél feliratkozás  

Csatlakozz hozzánk!  

Forgalmazott márkáink

 

 

OMNITRONIC

 

Az Omnitronic márkanév idén 30. éve van jelen az euópai piacon. A méltán megbecsült termékcsalád itthon ’92-óta elérhető. Ez idő alatt rengeteget fejlődött. Az induláskor egy-két hangfal, erősítő, néhány fénytechnikai eszköz, lemez és CD-játszó tette ki a palettát. Mára az Omnitronic a hangosítás minden szegmensét lefedő kínálattal rendelkezik, amelyben mindenki megtalálhatja az elvárásának megfelelő kategóriájú készüléket.

   

EUROLITE

Az EUROLITE márkanév, majdnem egyidős a Steinigke Showtechnic-el, Európa egyik legnagyobb showtechnikai , Eurolite termékeket forgalmazó nagykereskedelmével. A vele kötött szerződésünknek köszönhetően, itthon immár több mint 15 éve forgalmazzuk, többek között az Eurolite termékcsaládot is. Ez a márka azok kedvence, akik otthonra, vagy kis pub-ba keresenek kis vagy közepes kategóriájú fényeket, amik használható jó minőségű termékek. De azok is megtalálják benne számításukat, akik egy pro világítás, háttértermékeit keresik.
Eleinte a fő irányát, az akár otthon is használható halogén izzókkal szerelt, hangra mozgó fényeffektek, illetve már több mint 2 éve ezek LED-es kivitelei.
   

FUTURELIGHT

A Futurelight a Steinigke Showtechnic professzionális fénytechnikai berendezéseinek márkája. Európában az elsők között bontott szárnyat a termékcsalád, mikor a „nagy” márkák után új szereplők jelentek meg a piacon. Eleinte Cseh országban zajlott a kiadott gyártás, de az egyre több márka termékeinek előállítását felvállaló üzem, minőségromlásának köszönhetően, a márka áthelyezte a gyártást távol keletre. Ettől viszont nem kell megijedni, mert a Steinigke Showtechnic hozott alkatrészekkel dolgoztat, továbbá igen magas minőségi követelményt és minőségellenőrzést támaszt a gyárral szemben. A költözéssel új típusok és külalakok születtek, melyeket az óta, már sok más cég is „lekoppintott”.

   

EUROPALMS

 

A növénydekoráció mindenhol jól mutat, legyen az szórakozóhely, hotel, uszoda, bár, könyvtár, nappali és még sorolhatnám a közösségi helyeket, vagy otthonunk különböző zegét-zugát. Igen jól mutat, de hát ahol a helye lenne, sötét van, szétszedik a vendégek, nincs időm locsolni, drága, és még ki tudja mennyi kifogás születik, pedig van megoldás: EUROPALMS!

   

ALUTRUSS

Aki foglalkozik traverz szerkezetek felépítésével, vagy olyan helyen dolgozik, esetleg tulajdonosa az adott helynek, például diszkónak, az előtt biztos nem cseng idegenül a márkanév.
A sokféle kivitelben létező traverzrendszereket magában foglaló Alutruss megoldást kínál, a dekorációs céllal tervezett, fix, vagy mobil installációk, illetve torony rendszerek megépítéséhez. A 2009-es év újdonsága, hogy a rendszerek pro kategóriái már színezett kivitelban is megrendelhetőek.

   

OMNILUX

Az Omnilux márka a köztudattal, ellentétben évtizedes múltra tekint vissza, csak éppen nem a szórakoztatóipari lámpákba való izzótípusokat, hanem a gyógyászatban használt speciális lámpákat gyártották.
Mióta viszont belépett a mi piaci köreinkbe is, gyakorlatilag le is fedi azt majdnem 100%-ig, sőt, igazán speciális izzókat is kínálnak.
A lefedettség mit is jelent igazán?

   

Forgalmazott márkáink

© 2017 - Light Sound Decor Kft
   
| hétfő, 20. november 2017 || Designed by: LernVid.com |